Vloerbekleding voor galerijen

Het is belangrijk om een galerij van de juiste vloerbekleding te voorzien. Een galerijvloer heeft het soms zwaar te verduren, het staat bloot aan verschillende weersomstandigheden, zoals zonlicht, regen en vorst. Bij de vloerkeuze is het daarom belangrijk rekening te houden met factoren als veiligheid en buitenduurzaamheid. SwissDeck® vloeren zijn uitermate geschikt als vloerbekleding voor galerijen. De RibDeck vloerbekleding is slagvast, sterk UV gestabiliseerd en 100% recyclebaar.

Vloertegels antislip

Voor het veilig maken van galerijen zijn vloertegels met antislip laag zeer aan te raden. De RibDeck vloertegels zijn antislip en zorgen vooral in natte omstandigheden voor een zeer veilige vloer. De RibDeck tegels zijn speciaal ontworpen met een open profiel waardoor (regen)water en vuil snel wordt afgevoerd. Ideaal voor gallerijvloeren. Bovendien kunnen de RibDeck vloertegels moeiteloos over scheuren en dilatatievoegen worden gelegd.

Brandklassificering

Speciaal voor galerijvloeren waar een brandklassificering is vereist heeft Swissdeck® een grondstof ontwikkeld. De RibDeck antislip vloertegels krijgen hierdoor een gecertificeerde brandklasse "Bfl-s1" en wegen nog maar ongeveer 3Kg per M².Meer informatie over RibDeck galerijvloeren.

 

Floordesigner

Ontwerp uw eigen vloer online, en ontvang het ontwerp met de benodigde tegels per e-mail.

Ontwerp uw vloer
Online
Download in de
App Store

Webshop

Alle Swissdeck tegels, accesoires en kant en klare pakketten zijn online te bestellen in de webshop.

Bestel eenvoudig online
Naar de webshop

Voorbeelden

Bekijk de catalogus

Bekijk onze catalogus online
of bestel hier een gratis exemplaar.

Bekijk de catalogusCatalogus downloaden

© 2024 SwissDeck Europe
Webontwikkeling: m&m web-it