Garagevloertegels in diverse designs

SwissDeck® biedt diverse garagevloertegels van verschillende materialen en in diverse designs. De garagevloertegels zijn makkelijk te leggen op elke gladde ondergrond en eenvoudig op maat te maken. Ideaal om zelf snel een garagevloer te leggen. Ook kunt u de garagevloertegels verwerken in losse matten voor onder uw motor of auto.

Garagevloeren eenvoudig te leggen

De SwissDeck® vloertegels zijn een ideale oplossing voor garagevloeren, werkplaatsen en schuren. Door de uitstekende kwaliteit van de tegels worden garagevloeren niet aangetast door vocht of automotive chemicaliën. U heeft de garantie dat de garagevloeren jarenlang meegaan.

Garage tegels met antislip oppervlak

Het is belangrijk dat garage tegels tegen een stootje kunnen. Het antislip oppervlak van de garage tegels is resistent tegen benzine, oliën, zuren en chemicaliën. Bovendien zijn de garage tegels zeer slijtvast en eenvoudig schoon te maken met water. De garage tegels zijn zeer geschikt voor garages doordat ze goed bestand zijn tegen rolweerstand en belastingen tot 25 ton per m2. Wij adviseren DiamondDeck, RibDeck of CoinDeck als garage tegels.

Floordesigner

Ontwerp uw eigen vloer online, en ontvang het ontwerp met de benodigde tegels per e-mail.

Ontwerp uw vloer
Online
Download in de
App Store

Webshop

Alle Swissdeck tegels, accesoires en kant en klare pakketten zijn online te bestellen in de webshop.

Bestel eenvoudig online
Naar de webshop

Voorbeelden

Bekijk de catalogus

Bekijk onze catalogus online
of bestel hier een gratis exemplaar.

Bekijk de catalogusCatalogus downloaden

© 2024 SwissDeck Europe
Webontwikkeling: m&m web-it